6.2 C
Belgrade
četvrtak, april 18, 2024

Good Food & Wine Festival

Privredno–turistička manifestacija Good Food & Wine Festival će se po četvrti put održati od 19. do 24. septembra u Beogradu

Good Food & Wine Festival je manifestacija koja okuplja proizvođače tradicionalne hrane i vina, ali i drugih autentičnih proizvoda iz Srbije i regiona. Manifestacija se i ove godine održava se pod pokroviteljstvom Grada Beograda, Sekretarijata za privredu i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Good food & Wine festival je dobio priznanja “Zvezde Beograda” za 2021. godinu kao jedna od najboljih manifestacija koju je u toj godini. Ona pre svega za cilj ima da promoviše Beograd kao siti brejk destinaciju kroz prezentaciju tradicionalne hrane, vina, zanatstva i ostalih zanimanja.

Bolinhos de Bacalhau, pravi ukus Portugala, saznajte više.

Program festivala čini nekoliko događaja, a glavni događaj biće Sajam tradicionalne hrane i vina koji će se održati 24. septembra na Sava Promenadi od 14 do 23 časova. Posetioci će moći da uživaju u tradicionalnoj hrani i vinima domaćih proizvođača. Osim toga, biće održane i predavanja i radionice o hrani i piću.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -