3.4 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

Sada je vreme da posetite Istru!

Poznati svetski magazin Forbs je obavio veliku reportažu o Istri u kojoj poziva putnike da je posete. Magazin je sa posebno pažnjom pisao o septembru u Istri, mesecu kada je ovaj deo Hrvatske možda i najlepši za posetu

Forbs je u svojoj reportaži „Predivna i ukusna: Sada je vreme da posetite Istru“ pozvao putnike i avaturiste da posete ovaj deo zemlje upravo u septembru mesecu. Čuveni magazin, jedan od najuticajnijih medija na svetu, u svom onlajn izdanju je objavio veliku reportažu pod naslovom Gorgeous And Gourmet: Now Is The Time To Visit!

Autorka reportaže poziva putnike i avanturiste da posete Istru i dožive sve što ona putnicima nudi. Opisujući svoje doživljaje, autorka posebno ističe gastronomske ponude u kojim turisti mogu uživati. Osim toga, tu su i kulturno-istorijski sadržaji i značajni tragovi prošlosti. Posebno su opisani slikoviti hoteli i tradicionalne gastronomske destinacije koje bi turisti obavezno trebali da posete.

Autorka Ann Abel je takođe pažnju posvetila lovu na tartufe, a hvali i odlične domaće proizvode. Istra je mesto kvalitetne morske ribe, ukusnog sira, kvalitetnog maslinovog ulja kao i specifičnih vina. Ona još ističe da domaćini rado dočekuju goste, koji kažu da je u Istri uvek pravi trenutak za dobrodošlicu koju prati ponuda neverovatnih proizvoda.

Čardak ni na nebu ni na zemlji, saznajte više.

Forbs od destinacija izdvaja Nacionalni park Brione, Pulu, Novigrad i Rovinj. Forbs je Istru još 2018. godine proglasio jednom od 8 najzanimljivijih destinacija na svetu koje se obavezno moraju posetiti.

Više o reportaži na zvaničnoj internet stranici.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -