14.3 C
Belgrade
petak, april 19, 2024

Idealan odmor ove zime

Ne propustite zimu na najboljem i najmodernijem skijalištu u Sloveniji, Skijaškom centru Cerkno. U Hotelu Cerkno, koji je vlastnik skijališta, termi Cerkno, apartmana i restorana Alpska perla, mogu vam pripremiti odlične aranžmane po vašim željama

NAJBOLJE SLOVENAČKO SKIJALIŠTE

Skijaški centar Cerkno nalazi se na obroncima 1291 m visokog Črnog vrha i spada u najsavremenija, najsigurnija i skijališta sa najbržim napravama u Sloveniji. Skijaški centar Cerkno obuhvata 70 hektara uređenih skijaških površina, odnosno 18 km uređenih skijaških staza, koje su u celini pokrivene kompaktnim snegom.

Idealan odmor ove zime

Skijaške pruge su primerene za skijaše svih kategorija, a uređeno je i 5 km trkačkih staza. Odlično uređene skijaške staze, najmoderniji i najsigurniji uređaji, visoki kvalitet ostalih usluga, na čelu sa Alpskom perlom, glavni su razlozi zbog kojih SC Cerkno, iz godine u godinu, dobija laskavo priznanje najboljeg slovenačkog skijališta. Ovu nagradu u radijskoj kampanji dodeljuju slušaoci iz čitave Slovenije, a u nekoliko navrata SC Cerkno je dobio priznanje i za skijalište koje je najbolje prilagođeno porodici.

Skijaški centar Cerkno posvećuje veliku pažnju porodicama sa malim skijašima. Za decu se u neposrednoj blizini vrha skijališta na raspolaganju nalazi poligon sa pokretnom trakom i vrtuljkom. Najmlađi mogu sa roditeljima uživati na toplom u skijaškom vrtiću, igrati se, crtati, gledati televiziju… Skijaški centar Cerkno sa svojom školom skijanja sinonim je za učenje skijanja, ne samo na lokalnom nivou, nego i šire. Učitelji skijanja učiće vas da skijate ili bording na snegu, sa puno strpljenja i profesionalnosti. U školi skijanja dostupna je i pokretna traka koja početnicima omogućuje da se oslobode eventualnog straha.

Idealan odmor ove zime

HOTEL CERKNO

Hotel Cerkno smešten je u središtu grada, a u elegantno nameštenim sobama može da primi do 180 gostiju. Zahvaljujući raznolikoj ponudi, savršen je izbor za sve koji žele da iskoriste odlične zimske aranžmane, aktivne praznike ili jednostavno žele da se opuste i uživaju u termama. Hotel Cerkno nudi najbolje uslove za skijanje na najboljem skijalištu Cerkno, uz besplatan prevoz ski busom i besplatan ulaz u Terme Cerkno.

Idealan odmor ove zime

TERME CERKNO

U sklopu Hotela Cerkno, smeštene su jedine slovenačke terme pod okriljem Julijskih Alpa, i prema veličini spadaju u manje terme. Lekoviti učinci energije, koja prodire iz čuvene idrijske prelomnice, poznati su još od praistorije. Hemijski bogata termalna voda, koja se crpi iz bušotine duboke 2.000 metara, blagotvorno deluje na ljudsko telo i zato su Terme Cerkno prikladne za opuštanje, rekreaciju i pripreme plivačkih klubova, kao i za izvođenje različitih vežbi. Unutrašnji bazen sa temperaturom od 30 °C kombinuje mnoge atrakcije; a opuštanje osiguravaju masažni ležajevi, gejziri, whirlpool i dečji bazen.

Za više informacija posetite zvanični internet stranicu.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -