18.6 C
Belgrade
subota, jul 27, 2024

Šampanjac i fudbal idu zajedno

Da najvažnija sporedna stvar na svetu i delikatni penušavac idu zajedno, potvrđuje i novi proizvod iz vinske kuće Taittinger. Ovo posebno izdanje šampanjca je posvećeno aktuelnom Svetskom prvenstvu u fudbalu

Šampanjac i fudbal idu zajedno, poručuju iz vinske kuće Taittinger. Taittinger Brut Reserve FIFA Limited Edition je vino specijalno izdvojeno pre dve godine za ovu posebnu priliku. Vino je napravljeno na klasičan način i lansirano je na tržište pred sam početak Svetskog prvenstva u fudbalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafa Añadas (@rafa_anadas)

Frigărui, kebab na rumunski način, saznajte više.

Taittinger Brut Reserve FIFA Limited Edition ima nežni nijansu koja podsećana pustinje u Kataru, koji je inače domaćin svetskog prvenstva. Za ovo vino stručnjaci kažu da je izrazito lagano, suvo i osvežavajuće, i da odlično ide sa delikatnom hranom.

Ovo vino je napravljeno kako bi proslavila povezanost kompanije Taittingers sa najgledanijim turirom na svetu. Boca ima etiketu sa temom fudbala i peharom Svetskog prvenstva. FIFA je inače i izabrala Taittinger kao službeni šampanjac koji će se služiti gostima u VIP zonama i ložama.

Inače, strogi zakoni o alkoholu u Kataru važe samo za obične posetioce na tribinama, nije dozvoljeno nikakvo ispijanje alkoholnih pića. Međutim, u korporativnim ložama na stadionima jeste, a cena iznajmljivanja jedne iznosi čak 22.450 dolara. Cena jedne boce šampanjca iznosi oko 70 evra.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -