18.6 C
Belgrade
subota, jul 27, 2024

Crna Gora i Travel Gossip Awards

Crna Gora se izborila za mesto među finalistima prestižne nagrade britanskih turističkih agenata Travel Gossip Awards 2023. Ona se nalazi među najboljim zemljama u kategoriji Omiljena skrivena destinacija

Kako je saopšteno iz Nacionalne turističke organizacije, Crna Gora je među finalistima za prestižnu nagradu Travel Gossip Awards. U okviru događaja Travel Celebration, turistički agenti iz Velike Britanije putem online platforme glasaju za svoju najpoželjniju destinaciju.

U ovom takmičenju Crna Gora se našla među najpoželjnijim destinacijama poput Halkidikija, Kostarike, Britanske Kolumbije i Svetog Vinsenta i Grenadina. Od ostalih kategorija, tu su još i Omiljeno ostrvo, Najbolji hotel i rizort, Omiljena avio-kompanija, Omiljena rečna ili morska kompanija za krstarenje i slično.

Alpe Cimbra, skijaški raj Italije, saznajte više.

Travel Gossip je jedinstvena platforma koja putem društvenih mreža, e-marketinga i road show-a okuplja brojne turističke agenate i turoperatore. Ova organizacija ima za cilj da preko turističkih agenata promoviše destinacije širom sveta, a samim tim i otkrije koje su to najinteresantnije i najanimljivije destinacije na svetu.

O samoj atraktivnosti i popularnosti Crne Gore govori i činjenica da je ona od strane Evropske komisije za putovanja (ETC) proglašena za drugu omiljenu destinaciju u Evropi u periodu od oktobra 2021. do septembra 2022. godine.

Dodela prestižnih nagrada Travel Gossip, The Travel Celebration će se održati 28. marta 2023. godine u Londonu.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -