10.4 C
Belgrade
utorak, april 23, 2024

Najbolji kampovi u Evropi

Camping.info je i ove godine napravio listu najboljih kampova u Evropi, a nagrada za najpopularniji je tradicionalno otišla u Nemačku

Svake godine camping.info rangira 110 najpopularnijih kampova u Evropi. Camping.info nagrada je jedna od najznačajnijih nagrada u kamping industriji, i na osnovu više od 230.000 recenzija od preko 150.000 kampera, nagrada je dodeljena i ove godine po dvanaesti put. Najbolji kampovi u Evropi se nalaze u Nemačkoj, Austriji i Italiji.

Kühlungsborn kamp je na osnovu glasova korisnika ovog portala proglašen za najbolji kamp u Evropi. Kamp u blizini grada Kühlungsborn na Baltičkom moru je idealna destinacija za sve ljubitelje kampovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WIR SIND CAMPEN (@camping.info)

Slovenačka Istra, i posao i odmor, saznajte više.

Korisnici portala su istakli da kompletna infrastruktura ovog kampa, računajući restoran, velike parcele sa modernim sanitarnim čvorovima i ljubazno osoblje pružaju opušten i miran odmor s puno udobnosti.

Najbolji kampovi iz 10 drugih zemalja

Pored kampova iz Nemačke i Austrije koji zauzimaju najviše mesta na listo 100 najboljih, camping.info rangira i kampove iz drugih zemlja. Po sedmi put nagrađeni su kampovi iz Slovenije, Hrvatske, Poljske, Bosne i Hercegovine, Švedske, Portugala, Turske, Španije, Danske i Rumunije.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -