5.4 C
Belgrade
utorak, mart 19, 2024

Savršen odmor u Tivtu

Mnogi tvrde kako je Tivat najluksuznije mesto u Boki, ako ne i na celom crnogorskom primorju. Taj ljupki  gradić, smešten uz samu obalu, ističe se svojom jedinstvenošću u okviru bokeljskog ambijenta. Tu u njegovom srcu i tako blizu moru da imate osećaj da ste na brodskoj palubi, nalazi se Hotel Palma, hotel sa ljudskim licem

Savršen odmor u Tivtu

Palma je sveden, moderan i kolorističan hotel, projektovan da u 116 soba i apartmana pruži sve što je potrebno za odmor i poslovna putovanja, i to tokom čitave godine. I zaista, ona poznata rečenica: „ovo je mesto gde se ljudi osećaju kao kod svoje kuće“, koja u hotelima često izaziva sumnju, ovde zvuči sasvim prirodno. Bez obzira da li ste se obreli u prostranom lobiju, ispijate čašu vina u restoranu ili ste rešili da pronađete mir u prijatnom apartmanu sa pogledom na zaliv i ostrvo Sveti Marko, čini se da je sve urađeno samo zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Savršen odmor u Tivtu

Plaža u predvorju

Na samo nekoliko koraka od hotela nalazi se verovatno najbliža hotelska plaža na primorju. Opremljena kompletnim plažnim imobilijarom mami da joj se prepustite i smestite se tik uz more. Pored toga u Hotelu Palma posebna pažnja poklonjena je ostalim sadržajima među kojima se izdvajaju velnes i spa centar koji pored hidromasažnog bazena ima saune, tepidarijum, a za one koji žele da ostanu u kondiciji, hotel poseduje i teretanu. U prizemlju hotela se nalaze bife restoran i lobi bar, dok je na prvom spratu smešten lounge bar sa terasom koja u letnjim mesecima pruža osećaj rivijere iz prvog reda.

Savršen odmor u Tivtu

I letovanje i posao

Čak i u vreme odmora zbog blizine aerodroma, Hotel Palma predstavlja idealnu lokaciju za poslovne sastanke, seminare, radionice, konferencije ili koktele jer poseduje kongresni centar sa dve multifunkcionalne sale i najsavremenijom audio-video opremom. Konferencijska sala ima 68 mesta i izlaz na terasu, a mala sala kapaciteta 18 mesta može da se  koristi i kao dopunska sala za individualne potrebe. Hotel Palma savršeno je lociran, jer se na samo 500 metara od hotela nalazi Porto Montenegro koga smatraju “Jadranskim Monte Karlom”, a tu je i drevni Kotor na udaljenosti manjoj od 10 kilometara.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -