20.7 C
Belgrade
nedelja, jul 21, 2024

Hrvatska je najbolja zemlja za solo putovanja

Kako solo putovanja nastavljaju da budu sve popularnija, avanturistički individualci iz celog sveta kreću na put kako bi istražili svet. Kompanija Bounce je stavila Hrvatsku na vrh liste najboljih zemalja za takva putovanja, što samo potvrđuje popularnost ove zemlje

Nova studija kompanije Bounce, koja na preko 8.000 lokacija u preko 1.000 gradova širom sveta ima mesta za skladištenje prtljaga, pokazala je da je Hrvatska najbolja zemlja za solo putovanja na svetu.

Istraživanje su sproveli stručnjaci za putovanja, i analiza različitih činilaca kao što su broj atrakcija, cene smeštaja i hrane, prosečna temperatura i sigurnost, pokazala je da je Hrvatska najbolji izbor za solo avanturiste.

Hrvatska je poznata po svojim izvanrednim prirodnim lepotama, plažama koje oduzimaju dah i neverovatnim istorijskim znamenitostima.  Hrvatska nudi raznoliku ponudu iskustava koja će zadovoljiti želje svih putnika.

Slovenačka Istra, i posao i odmor, saznajte više.

Slikoviti krajolici zemlje, prošarani šarmantnim obalnim gradovima, očaravajućim ostrvima i zadivljujućim nacionalnim parkovima, pružaju zapanjujuću pozadinu za solo istraživanje, navodi Croatiaweek.

Interesantno je navesti da se na trećem mestu nalazi Slovenija, zemlja koja je podjedanko dobra i za porodične odmore i solo posete, što ova lista i potvrđuje.

Lista najbolji deset zemalja za solo putovanja izgleda ovako:

  1. Hrvatska
  2. Malta
  3. Slovenija
  4. Portugal
  5. Island
  6. Grčka
  7. Mađarska
  8. Španija
  9. Singapur
  10. Izrael

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -