22.8 C
Belgrade
ponedeljak, jul 22, 2024

Najperspektivnija turistička destinacija u Evropi

Iako je tradicionalno poznata kao destinacija za kvalitetan i dobar odmor, sa nebrojenim turističkim sadržajima, Crna Gora je još uvek nekako na margini evropskih i svetskih putnika. Upravo zbog toga je poznati magazin odlučio da skrene pažnju na ovu zemlju, za koju kaže da je jedna od najpotcenjenijih letnjih destinacija u Evropi

Američki magazin Travel off path je u svojoj reportaži istako da je Crna Gora verovatno najperspektivnija turistička destinacija u Evropi. Oni su naveli nekoliko razloga zašto treba izabrati Crnu Goru za svoj odmor, umesto već “izvikanih” destinacija kao što je Grčka.

Turisti već decenijama biraju Evropu za svoj odmor, i to je postalo trend među putnicima. Sa velikim brojem ljudi koji hrle u Grčku, Španiju ili Italiju, manje poznate destinacije su postale pravo blago. Među njima, Crna Gora je ubedljivo na prvom mestu.

Travel off path navodi da je Crna Gora jedna od najekonomičnijih opcija za letovanje, gde za relativno malo novca možete odsesti u visoko rangiranim hotelima. Pored toga, tu su i brojni hosteli, apartmani ili pansioni, u kojima putnici mogu uživati u vrlo pristupačnom komforu.

Slovenačka Istra, i posao i odmor, saznajte više.

Crna Gora takođe nudi i sadržajnost, brojne turističke atrakcije, prirodne lepote i neprocenjivo kulturno bogatstvo. Od mora i obala, planina i nacionalnih parkova, sve je vrlo pristupačno i dostupno turistima. Takođe, ova zemlja je poznata i po raznim događajima, festivalima i muzičkim spektaklima. Jedan od njih, koji je već afirmisan i dobro poznat je i Sea Dance Festival.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -