26.9 C
Belgrade
nedelja, maj 19, 2024

Apoteke su najpopularniji turistički sadržaj Francuske

Zaboravite na Ajfelov toranj, Luvr ili Versaj. Francuska ima novu turističku atrakciju, posebno za putnike iz Sjedinjenih Država. Da turizam ne podrazumeva samo prirodne ili kulturno-istorijske atrakcije i sadržaje potvrđuje i ovaj pre svega čudan primer

Hešteg #Frenchpharmacy trenutno ima više od neverovatnih 130 milona pregleda na društvenim mrežama, čime se polako približava ostalim turističkim atrakcijama u ovoj zemlji. Apoteke su trenutno najpopularniji sadržaj Francuske, verovali ili ne, i to je najnoviji trend, posebno kod mlađe populacije.

Odlazak u francuske apoteke je najnoviji trend putovanja na TikToku, posebno među turistima iz Sjedinjenih Država. Brojni uticajni influrnseri pozivaju putnike širom sveta da dođu u Francusku kako bi pazarili jeftine i kvalitetne proizvode, posebno za negu tela i za lepotu, navodi Euronews.

Zašto su francuske apoteke popularne na TikToku?

Apoteke su postale nezaobilazna atrakcija u Francuskoj nakon što su influenseri, uglavnom Amerikanci, delili sadržaje na društvenim mrežama o različitim proizvodima i uslugama koje možete pronaći u francuskim apotekama.

Mnogi od proizvoda koje hvale ne mogu se pronaći u Sjedinjenim Državama, ili su jednostavno jeftiniji. Pored toga, uz lekove i zdravstvene tretmane, francuske apoteke često drže zalihe luksuznih kozmetičkih marki i proizvoda za zdravlje. Osim kozmetike i vrhunskih proizvoda za negu tela, tu je i veliki izbor biljnih čajeva, dodataka prehrani i sličnih proizvoda.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

Francuzi su za sada zadovoljni, turizam cveta, imaju i priliv novca, ali ima i onih koji ovakav vid zarade smatraju neprikladnim. Imajući u vidu popularnost i dostupnost proizvoda, na ulicama ispred apoteka se prave gužve i redovi. Time se narušava komunalni red u već ionako prenatrpanim gradovima kao što je Pariz.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -