12.6 C
Belgrade
subota, maj 4, 2024

Sajam HOTEL&GASTROTEH će biti održan od 26. 9. do 1. 10. 2023.

Za sve profesionalce u HORECA industriji najavljujemo HOTEL&GASTROTEH – sajam opreme, poslovanja i investicija u turističkoj industriji i ugostiteljstvu koji se na Zagrebačkom velesajmu održava od 26. septembra do 1. okrobra 2023. godine

Sajam HOTEL&GASTROTEH odgovor je na sve veću ponudu noviteta na području turizma i ugostiteljstva, naročito po pitanju gradnje, opremanja i moderniziranja ugostiteljskih sadržaja, hotela i apartmana.

Ovaj poslovni sajam pokazaće ono najbolje što se može naći na tržištu: nameštaj, opremu, uređaje i inventar, sisteme za ekološku obradu otpadnih sirovina, proizvode i sirovine za pekarstvo i poslastičarstvo, sredstva za čišćenje i higijenu, digitalne sisteme za poslovanje u ovim granama. Takođe će biti prisutni i izlagači sa gastro pakiranjima prehrambenih proizvoda, te će se na jednom mestu okupiti ponuda i potražnja ove trenutno najnaprednije privredne grane.

Prisutnost lidera iz HORECA industrije na jednom mestu pružaju priliku za umrežavanje, stvaranje vrednih poslovnih kontakata i razmenu iskustava.

Novitete iz HORECA industrije predstaviće u paviljonu 11d ukupno 43 izlagača, a posebno ističemo sledeće: Gastro Stil, Blue Crane, Pesla, Dumbell, Kohlanta, Ugo Slavica, Monte Cafe, Cws, Sapori Italiani, Vervita, Tapess, Hansa World, Saturo, The Fabric, Scorpio, Ag Vebo, Ivago, Termo Dom, Pan Asia, Coopadria, Corinth, Hks Solution, Aquaphor, Ton, Griffon Waste Management i mnoge druge.

Pokrovitelji sajma Hotel&Gastroteh su Hrvatska obrtnička komora i Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske.

Sajam Hotel&Gastroteh jedan je pet vrhunskih događaja koji se održavaju u isto vreme na jedinstvenoj lokaciji. Tako se u sajamskim paviljonima tokom šest dana održava jubilarno 50. izdanje sajma nameštaja i unutrašnjeg uređenja Ambijenta, sajam kulture i održivog građenja ArhiBau.hr, sajam umjetnina Art Zagreb i festival dizajna Zagreb Design Week.

Dnevna ulaznica za sva događanja iznosi 7€, dok ćete za ulaz za sve dane trajanja izdvojiti 25€.

U utorak, 26. septembra, na dan otvaranja, ulaz je besplatan za sve posetioce od 17.00 sati kada će paviljoni biti otvoreni do 22.00 sata. Sve ostale dane radno vreme Sajma biće od 11.00 do 20.00 sati.

Bez obzira da li ste hotelijer, vlasnik restorana, profesionalni kuvar ili pizza majstor, upišite u svoj kalendar 26.9. do 1.10., lokacija Zagrebački velesajam!

Za više informacija o  sajmovima u ovom terminu i programu pratite web Zagrebačkog velesajma, kao i društvene mreže Facebook i Instagram.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -