16.1 C
Belgrade
četvrtak, maj 2, 2024

Najviša diskoteka u Evropi, vraćaju se 80-te?

Diskoteka Detour je nastala kao saradnja novinara i di džejeva. U pitanju je projekat koji svake godine menja lokaciju, na koje donosi sreću, mir i prijateljsku atmosferu. Da li se to na velika vrata vraćaju zlatne 80-te godine?

Detour Discotheque je noćni klub inspirisan Studijom 54 koji želi da donese mir, ljubav i disko kugle na najlepše lokacije na svetu. Sledeće godine će biti organizovan po treći put, i ovog puta lokacija neće biti samo udaljena, već i visoka.

Trodnevni muzički festival održaće se tokom vikenda od 10. do 12. maja 2024. na mestima širom švajcarskih Alpa, u dolini Lauterbrunnen. Ovaj deo Švajcarske je najpoznatiji po neverovatno lepoj i divljoj prirodi. Okružen je visokim planinskim vrhovima, mnogobrojnim vodopadima i zelenilom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Detour Discotheque (@detourdisco)

Događaj će biti održan na vrhovima planina u restoranima Birg, Schilthorn Piz Gloria i Trinkhalle. Svi gosti će dolaziti žičarama na zabave na kojima će nastupati svetski poznati di džejevi, piše Conde Nast Traveller. Interesantno je navesti da se restoran Piz Gloria okreće za 360 Stepeni, što dodatno pojačava utisak izolovanosti.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

Prva zabava je održana na Islandu 2022. godine, u regiji Westfjords u mestu Thingeyri. Ovo selo sa oko 250 ljudi nalazi se na fjordu okruženom visokim vulkanskim planinama. Ima crkvu, kafić, mali hotel i bizarno, co-working prostor. Dve noći je Gradska kuća ugostila je Detour Discotheque, prvu u novom nizu klupskih večeri na najneočekivanijim mestima sveta.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -